Ingrediënten:
Benodigdheden:
Werkwijze:
Snijd de prei in de lengte doormidden en spoel goed af onder de kraan. Snijd de prei en de ui in halve ringen. De knoflook mag in fijne stukjes. Doe een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de prei, ui, champignons en knoflook een minuut of vijf totdat de groenten een beetje beginnen te bruinen. Maak in een schaaltje een mengsel van de twee eieren, kipreepjes en de kruiden. Giet je eiermengsel op de groenten en laat de omelet een minuut of 6 op laag vuur bakken zodat de onderkant bruint maar de bovenkant nog niet gestold is. Strooi een beetje geraspte kaas over de omelet en zet hem met pan en al onder de grill. De omelet is klaar na zo’n 10 minuten onder de grill, totdat de bovenkant lichtbruin is.
Voedingswaarde:
404,8 kcal | 37,9 g eiwit | 25,4 g vet | 4,6 g koolhydraten
juli 27, 2015
Koolhydraat-arm, Lunch, Ontbijt