Lactosevrije pannenkoekjes met banaan

Pannenkoeken gezond havermout

Lactosevrije pannenkoekjes met banaan

Ingrediënten:

  • 50 gram havermout
  • 2 eieren
  • 60 ml water of lactose vrije melk
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 banaan
  • (olijf)olie om in te bakken
  • Optie: 10 gram pindakaas of halva-jam

 

Benodigdheden:

  • Blender
  • Koekenpan
  • Weegschaal

 

Doe de havermout, eieren, water en kaneel in een blender zodat het een gladde massa wordt. Smelt de boter in de koekenpan en bak twee pannenkoekjes. Snij de banaan door de helft, leg deze op een pannenkoekje en rol hem op. Je kunt eventueel eerst nog een beetje pindakaas op de pannenkoekjes smeren of een beetje halva-jam er overheen.

 

Voedingswaarde:

447,8 kcal | 20 g eiwit | 13,3 g vet | 57,8 g koolhydraten

Date

maart 27, 2015

Category

Lunch, Ontbijt